RING-A-TÓ Kisköre Strand

Ahogy a tó látványa szinte kilométerről kilométerre változik,  úgy változnak és különböznek a Tisza-tavi strandok is, amelyek az elmúlt években teljesen megújulva, felújítva várják a fürdőzni, strandolni vágyókat. A Ring-a-tó Kisköre Strand az hely a Tisza-tónál, ahol elringat a nyugalom, ahol megtaláljuk a harmóniát. Ez az a hely, ami egyszerre új és mégis jól ismert, ahol feltöltődhetünk az idegőrlő hétköznapok után.

Az elmúlt években teljesen megújulva, felújítva várják a fürdőzni, strandolni vágyókat.

Kisköre rendkívül jó adottságokkal rendelkező partszakasza nyugalmat és kikapcsolódást nyújt az ide érkezőknek. Az élő Tisza közelsége miatt vízminősége tisztább a tó többi strandjához képest. A 200 méter hosszú partszakasz folyamatosan mélyül, így a családosok ideális fürdőhelye a Ring-a-tó Strand. A strand partszakaszát folyamatosan szépítik, a fürdőzőknek minél nagyobb strandélmény biztosítására törekszenek.

A Ring-a-tó kedvelt fürdőző hely a családosok körében, hiszen a strandon számos szolgáltatást lehet igénybe venni a belépő megvásárlásával térítésmentesen:

· baba-mama szoba
· zuhanyzók és öltözők
· árnyékolt játszótér
· napozó stég

Ring-a-tó Strand, Kisköre, Tisza-tó

Akik vízen szeretnék felfedezni a Tisza-tavat, azok a Ring-a-tó Vízisporteszköz kölcsönzőből bérelhetnek az igényeiknek megfelelő eszközt.

Ring-a-tó Strand, Kisköre, Tisza-tó

A strand területén a következő eszközkölcsönzésre van lehetőség: 

· vízisporteszköz kölcsönző (SUP,
kenu, csónak)
· kerékpár kölcsönző
· napágy bérlés
· motoros csónakbérlés

A gasztronómiai kényeztetésről vagy élvezetekről a Ring-a-tó Bisztró, a strand büféje, beach bárja és fagyizója, valamint a gáton elhelyezett Piaggo bár gondoskodik. 

További információk:
Weboldal: https://ringatokiskore.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/ringatokiskore

Itt találod: