Ez az a hely a Tisza-tónál, ahol elringat a nyugalom, ahol megtalálod a harmóniát, a hely, ami egyszerre új és mégis jól ismert, ahol feltöltődhetsz az idegőrlő hétköznapok után. 

Ahogy a tó látványa szinte kilométerről kilométerre változik,  úgy változnak és különböznek a Tisza-tavi strandok is, amelyek az elmúlt években teljesen megújulva, felújítva várják a fürdőzni, strandolni vágyókat. A Ring-a-tó Kisköre Strand az hely a Tisza-tónál, ahol elringat a nyugalom, ahol megtaláljuk a harmóniát. Ez az a hely, ami egyszerre új és mégis jól ismert, ahol feltöltődhetünk az idegőrlő hétköznapok után.

Kisköre rendkívül jó adottságokkal rendelkező partszakasza nyugalmat és kikapcsolódást nyújt az ide érkezőknek. Az élő Tisza közelsége miatt vízminősége tisztább a tó többi strandjához képest. A 200 méter hosszú partszakasz folyamatosan mélyül, így a családosok ideális fürdőhelye a Ring-a-tó Strand. A strand partszakaszát folyamatosan szépítik, a fürdőzőknek minél nagyobb strandélmény biztosítására törekszenek.

A Ring-a-tó kedvelt fürdőző hely a családosok körében, hiszen a strandon számos szolgáltatást lehet igénybe venni a belépő megvásárlásával térítésmentesen:

· baba-mama szoba
· zuhanyzók és öltözők
· árnyékolt játszótér
· napozó stég

Akik vízen szeretnék felfedezni a Tisza-tavat, azok a Ring-a-tó Vízisporteszköz kölcsönzőből bérelhetnek az igényeiknek megfelelő eszközt. A strand területén a következő eszközkölcsönzésre van lehetőség: 

· vízisporteszköz kölcsönző (SUP,
kenu, csónak)
· kerékpár kölcsönző
· napágy bérlés
· motoros csónakbérlés

A gasztronómiai kényeztetésről vagy élvezetekről a Ring-a-tó Bisztró, a strand büféje, beach bárja és fagyizója, valamint a gáton elhelyezett Piaggo bár gondoskodik. 

További információk:
Weboldal: https://ringatokiskore.hu/
Facebook oldal: https://www.facebook.com/ringatokiskore

Itt találod: