A nyaralóhajózás közel 50 éves múlttal rendelkezik. Hazánkban azonban ez egy új fajta pihenési és kikapcsolódási forma, amelynek lehetőségét a MAHART teremtette meg, elsőként a Tisza-tónál és a folyó felső szakaszán.

Lehorgonyozhatunk egy-egy strandnál vagy a tó közepén, és napkeltétől napnyugtáig élvezhetjük a természet és a víz közelségét.

A Kiskörén felépült Nyaralóhajó-bázisról a motoros kishajókkal járhatjuk be a tó rejtett zugait és egy teljesen új szemszögből csodálhatjuk meg az élővilágot. A hajók emellett kényelmes szállást is nyújtanak, így ha ahhoz van kedvünk, akár napokig a fedélzeten maradhatunk.  Lehorgonyozhatunk egy-egy strandnál vagy a tó közepén, és napkeltétől napnyugtáig élvezhetjük a természet és a víz közelségét. A nyaralóhajókat a vendégek hajóvezetői engedély nélkül vezetik, a lassú járású motorjaik pedig lehetővé teszik az önálló nyaralást az erre alkalmas és engedélyezett vízterületen a tavasztól őszig tartó szezonban.

Számos látnivaló és természetközeli élmény várja a hajót bérlő látogatókat. A tó mentén kiépített kikötő-pontokat felkeresve fedezhetők fel a tó és a környék településeinek értékei. 

Nyaralóhajózás Magyarországon!

https://www.nyaralohajozas.hu/

https://www.facebook.com/boatingholiday

Itt találod: